Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Groups

Liverpool-troppen nyter for lage fotballdrakter

Trent Alexander-Arnold og Fabinho vil få sjansen til å bytte troppnummer hvis de skulle ønske det. Liverpool-troppen nyter for tiden litt tid med familiene sine før de forbereder seg på å komme tilbake på trening før sesongen.

De røde vil se på å beholde Premier League-tittelen og vet at de igjen må forbedre seg for å sprette mot Manchester City, som allerede har pakket inn signeringene til Ferran Torres og Nathan Ake.

Det er allerede bekreftet at Curtis Jones vil ha på seg nr. 17-skjorten neste sesong, men det er mange nye ledige stillinger.

fotball drakter
Lallana hadde No 20-skjorten, som kan gis til en ung spiller som Harvey Elliott eller Neco Williams.

Men det vil være mye mer interesse for skjorte nr. 2 og nr. 6, tidligere brukt av Clyne og Lovren.

kjøpe fotballdrakter
Forsvareren vil sannsynligvis tilbringe resten av karrieren i klubben, men det har også vært snakk om at han flyttet inn på midtbanen.

No 6 er vanligvis varemerkeskjorte for en defensiv midtbanespiller, og det er en rolle Fabinho har laget sin egen siden han kom fra Monaco.

På enda mer komplisert måte kunne Fabinhos nr. 3 til og med da være av interesse for Andy Robertson, som for tiden har på seg 26 gitt at han er klubbens ledende venstreback.

The Reds ønsker for tiden å signere Jamal Lewis, Norwich City-venstrebacken som har gjort et stort inntrykk denne sesongen.

fotballdrakter
Spillere har byttet antall tidligere, for eksempel Roberto Firmino og Sadio Mane, og klubben har en tendens til å erstatte alle skjorter som allerede er kjøpt med sitt gamle nummer for de som gir den nye.

Sorry, there was no activity found. Please try a different filter.